Lotte Wullems
Lotte Wullems Spots 26 feb 2018

Deze skybar in Den Haag bevindt zich daadwerkelijk boven de wolken

In Amsterdam hebben we de A’dam toren. Een mooie hotspot als je in elke zin van het woord op hoog niveau wil loungen en lunchen. Den Haag doet daar echter een schepje boven op met deze skybar. Bij een laaghangend wolkendek bevind je je hier daadwerkelijk ‘in de hemel’.

En als je er dan toch bent: dit zijn de drie leukste hotspots in Den Haag.

In de wolken

Op de 42e verdieping van de Haagse Toren vind je de skybar The Penthouse. Een naam die zeker voor hem geldt. Bij mooi, helder weer heb je uitzicht over Den Haag en zie je Rotterdam zelfs liggen. Een beetje bewolking mag de pret echter niet drukken, want op een hoogte van 105 meter prijkt de toren regelmatig hoog boven de wolken uit.

Wining & dining op het ‘hoogste’ niveau

De skybar is niet enkel een bezienswaardigheid. Je kunt hier prima dineren of een lekkere cocktail drinken. Sterker nog, mocht je vlak bij de Haagse Toren zijn en zin hebben in een kop koffie, dan heb je al genoeg redenen om naar the Penthouse te gaan.

Skybar met record

The Penthouse is het hoogste restaurant (en bar) van Nederland belooft dan ook de highest wine en dine ervaring ooit. De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils, van cocktails en bites tot koffie met gebak.

Manners

Dit artikel verscheen eerder op Manners.nl

Dit wil je vast ook zien

Dit luxe penthouse staat gewoon in hartje Den Haag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze skybar in Den Haag bevindt zich daadwerkelijk boven de wolken
Sluiten