Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 20 dec 2017

Gratis shoppen bij Sissy-Boy: maak kans op 100 euro (!) shoptegoed

Als je net zo’n fan bent van de collectie van Sissy-Boy als dat wij zijn, dan heb je waarschijnlijk razendsnel op dit artikel geklikt. Want ja, je leest het goed: wij mogen maar liefst 100 euro shoptegoed weggeven. En dat niet één keer – maar we gaan vijf van jullie blij maken met dit kansje op gratis shoppen bij Sissy-Boy.

Onderaan het artikel kun je lezen hoe je kans maakt. Maar eerst: zwijmel met ons alvast mee wat je allemaal kan kopen voor dat bedrag..

De sale is begonnen, dus dat betekent: veel kerstartikelen voor een kleine prijs. Scoor alvast wat leuke items voor volgend jaar óf laat je boom gewoon lekker lang staan en dof ‘m nog eens extra op met wat nieuwe spulletjes. Onze favorieten kersthangers zijn de gevaarlijke tijger en het schattige konijntje.

Meer inspiratie
Foodies, dierenliefhebbers én minimalisten kunnen hun hart ophalen met deze leuke drie kerstboomtrends.

Of wat dacht je van nieuwe glazen, fijne pastaborden of een gouden kandelaar? Niet alleen leuk tijdens de feestdagen, maar ook op een doordeweekse woensdag. En geef toe: het eten smaakt toch veel beter als het op een mooi bord ligt?

Meer inspiratie
Zoek je nog inspiratie voor je kerstdiner? Wij dekten een traditionele kersttafel, mét een moderne twist.

Of neem een kijkje in ons huis..

Roomed’s Maartje en Lotte laten zien hoe je kerst in huis kan halen als je klein woont. Neem hier een kijkje in de studio van Maartje en zie hier hoe Lotte haar plant omtovert tot kerstboom.

Zo maak je kans op 100 euro shoptegoed

Vertel ons: wat zou jij kopen? Dat leuke botermesje of heb jij een gigantische serviestic en ga je een mooie, retro set inslaan? Like Roomed op Facebook en laat een reactie achter onder deze Facebookpost. De vijf winnaars ontvangen binnen één week een bericht.

Benieuwd naar de hele (kerst)collectie van Sissy-Boy? Zwijmel hier verder.

In samenwerking met Sissy-Boy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis shoppen bij Sissy-Boy: maak kans op 100 euro (!) shoptegoed
Sluiten