Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Shopping 8 dec 2016

Yes! Sir! Testino’s meesterwerk voor de gewone man (of vrouw)

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Er zijn mensen die Taschen niet de allerbeste uitgever van koffietafelboeken vinden. Ja, je krijgt veel boek voor weinig, maar het lijkt soms een beetje aan liefde voor het boek te ontbreken. Kunnen we ons tot op zekere hoogte in vinden. Maar ze maken ook hele, hele mooie dingen. Eerder dit jaar bespraken we al het schitterende boek van en over Peter Lindbergh, en Sir van Mario Testino móeten we ook onder de aandacht brengen.

Sir verscheen twee jaar geleden als dure, exclusieve limited edition. Maar nu is er eindelijk deze versie voor de gewone man of vrouw. Mario Testino’s meest uitgebreide boek tot nu toe is een studie naar de definitie van mannelijke allure. Een wat? Simpeler gezegd: ruim 300 waanzinnige foto’s van mannen met stijl. George Clooney, Jude Law, David Bowie, Mick Jagger, Brad Pitt – iedere man die er de afgelopen 30 jaar enigszins toe deed (of doet) staat er in. En allemaal gefotografeerd in die typische Testino-stijl, wat betekent dat ze er stuk voor stuk op hun voordeligst in staan.

500 pagina’s, licht provocerende cover, vers van de pers – dit boek gaat de komende tijd z’n weg vinden naar menig koffietafel en kerstboom.

Bekijk ook: Dit boek moet je dus wél beoordelen op de cover

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Sir! Testino’s meesterwerk voor de gewone man (of vrouw)
Sluiten