Shutters geven je badkamer een stijlvolle touch

Shutters, wat zijn ze mooi. Je hebt ze in alle soorten en maten en passen vrijwel in ieder interieur. Heb jij er weleens over nagedacht om deze mooie exemplaren in de badkamer te plaatsen? Je ziet het inderdaad niet vaak, maar het staat prachtig. En… het heeft zo zijn voordelen!

Shutters dienen als goede zonwering, kijk hier maar. Je kunt ze natuurlijk ook opendraaien, zodat je heerlijk in het zonnetje kunt badderen!

zwarte shutters
Homify
houten vloer
Den Heijer woningstoffering

Shutters zijn een waardevolle toevoeging aan je interieur. Je zou kunnen denken dat zwart stoer en een tikkeltje gewaagd is, maar niets is minder waar. Het straalt juist luxe uit!

witte shutters
JASNO

Je hele raampartij bekleden met deze mooie raamdecoratie is prachtig. De meeste mensen kiezen voor de witte kleur wat tijdloos én klassiek is. Daarnaast houden deze exemplaren minder warmte vast in tegenstelling tot de donkerkleurige variant.

ligbad
Nordic Design

Heerlijk bubbelen en tegelijkertijd genieten van de zonnestralen. Super chill toch? Een voordeel: je hebt in ieder geval geen gebrek aan vitamine D! Een sauna is ook super relaxed en ook nog eens heel goed voor je. Kijk hier voor sauna inspiratie.

grijs sanitair
Cmarch

Dit is een hele stijlvolle badkamer. De kleuren en materialen passen perfect bij elkaar. De zwarte shutters maken het plaatje compleet. Deze worden mooi gematcht met andere elementen in dezelfde kleur.

hout sanitair
Theeyespymilkbar

De witte basis wordt gecombineerd met hout. Dit zorgt voor warmte én een sterk contrast.

Groene shutters
Maison Valentina

Deze badkamer is speciaal voor de vintage liefhebber; een mooie koperen badkuip, een oude houten vloer en last but not least groene raamdecoratie. Helemaal leuk!

Reageer op artikel:
Shutters geven je badkamer een stijlvolle touch
Sluiten