Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 12 jun 2018

Shopping: dit zijn de leukste zomerse tafelkleden van dit moment

Bij zomerse temperaturen hoort ook een zomers interieur. Gelukkig hoef je daarvoor niet perse je hele inboedel te veranderen en met zomerse kleuren in te vullen. Dat kan al op een hele simpele maar effectieve manier. Gebruik daarvoor een zomers tafelkleed!

Om je huis snel summer proof te maken, zoekt Roomed de leukste zomerse tafelkleden uit. Ze komen namelijk in allerlei varianten. Nog leuker: koop er een paar en wissel deze af! Ook wel zo handig in verband met vlekken.

Katoen met bloemen

tafelkleed met bloemen
Dille & Kamille

Bloemen tafelkleed via Dille & Kamille €34,95<

Bij zomerse tafelkleden kunnen we natuurlijk niét om het klassieke bloemen tafelkleed heen. Ze komen in allerlei kleuren en maten. Dille & Kamille komt met dit zomerse tafelkleed gemaakt van honderd procent katoenen.

Stippenparade

tafelkleed donker met stippen
Flinders

Gestipt kleed via Normann Copenhagen, €105

In plaats van een tafelkleed met lichte kleuren, kan je ook kiezen voor een tafellaken met een donkere basiskleur en met lichte patroontjes. Dat geeft juist een heel warm en toch zomers effect. Zoals deze Bordeaux rode tafelkleed ‘Geluk Amsterdam Tafelkleed’ van Normann Copenhagen.

Pastel oranje

zara oranje kleur en pastel
Zara Home

Pastel oranje met bloemenprint via Zara Home, €39,99

Zara Home komt met een vrolijk en mooi tafelkleed vol kleur en prints. Als je dit pastel oranje tafelkleed iets té zomers vindt, dan kan je ook de de witte variant bestellen.

Dit vind je vast ook leuk: Hebben voor de zomer: deze handige klap-bank

Go eco!

sissyboy geel tafelkleed
Sissyboy

Geel kleed met palmbladeren via Sissyboy, €39,99

Het zachtgele tafelkleed is helemaal bedekt met palmbladeren en is gemaakt van ecologisch katoen! De lichte kleur is makkelijk te combineren en door het materiaal is het tafelkleed makkelijk wasbaar.

Scandinavisch patroon

Roomed zomers tafelkleed
Almedahls

Scandinavisch tafelkleed via Almedahls, €72

Dit tafelkleed heet ‘SILL’ en is gemaakt door een Zweeds designersmerk. De blauw gekleurde haringen zijn een populair Scandinavisch retro patroon én staat enorm leuk op de tafel om je huis er zomers uit te laten zien!

Meer zomerse interieurtrends

Ben je benieuwd naar andere interieurtrends van deze zomer? Lees alles wat je moet weten voor de interieur trends van komende zomer! Trek je in de zomer liever naar buiten en maak je je caravan of camper liever summer proof? Raak dan geïnspireerd door de Roomed-tips voor een zomerse caravan of camper!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shopping: dit zijn de leukste zomerse tafelkleden van dit moment
Sluiten