Shopping: maak je bank-boek-theesituatie nóg beter met een toffe theepot

Thee: we kunnen er geen genoeg van krijgen. ‘s Ochtends om mee op te warmen, op kantoor om wakker te blijven en ‘s avonds voor het ultieme knusse gevoel dat bij je Netflix-avondjes hoort. En omdat thee nóg beter wordt als het in een toffe theepot zit, delen we onze favorieten met je.

Tea for one

theepot

Tea for one Lieke via Taste on web | €24,95
Hoe leuk (én handig) is het om een kopje te hebben dat letterlijk aansluit op je theepot? Als je zoekt op ‘tea for one’, vind je heel veel schattige 2-in-1-setjes, waaronder deze van het merk Chacult.

Tajimi-theepot

theepot

Tajimi via Simon Lévelt | €12,95
Het Japanse stadje Tajimi staat bekend om zijn prachtige porselein – en dat is dan ook precies waar deze theepot vandaan komt. Mooie aardekleuren voor in je interieur!

Pinky up

foto van een oudroze theepot met gouden details

Pinky up via Amazon | $27.26
Wil je wel zo’n leuk setje, maar ben je niet zo’n fan van alle schattige bloemen-en-vogel-printjes? Dan is dit klassieke oudroze met gouden exemplaar iets voor jou. Deze theepot past ook heel goed bij een oudroze muur!

Duet Bella

theepot

Duet Bella mintgroen via Bredemeijerstore | €109,95
Goed, een beetje aan de prijs is ie wel (en dat is nog een understatement). Maar wil je nou een echte design-theepot die heel lang meegaat en er ook nog eens heel vrolijk uitziet, dan moet je deze hebben. (En een goedkopere mintgroene theepot koop je gewoon bij de Xenos.)

Mega-theepot

foto van een mega-theepot

Korkmaz theepot ‘Mega’ via Bol.com | €79,95
Deze theepot heet ‘mega’, en dat is ie dan ook. Met de inhoud van maar liefst 4,3 liter kun je je hele familie, kantoor of vriendinnengroep van thee voorzien. Of gewoon jezelf, natuurlijk.

En wil je nou ook een leuk thee-ei om ín je theepot te hangen? Deze thee-eieren in de vorm van schattige diertjes zijn er voor je. Geniet van je me-time!

Reageer op artikel:
Shopping: maak je bank-boek-theesituatie nóg beter met een toffe theepot
Sluiten