Shopping: 5x kleurrijk servies voor een zomers tintje op tafel

Shopping: 5x kleurrijk servies voor een zomers tintje op tafel

Op de redactie houden we ontzettend van eten: van de geur, de looks én natuurlijk de smaak. Toch wordt eten nog net een beetje leuker als je het ook serveert in en op mooi servies. Speciaal voor de zomer zochten we kleurrijk servies waar je vrolijk van wordt – en ja, in de winter kun je dat óók gewoon gebruiken.

Als je nooit uitgekeken raakt op je servies, dan gebruik je het toch gewoon als decor in de eethoek?

Alle kleuren van de regenboog

Bordenset Baita 18-delig via Westwing Now | €92,-

Dit servies is met de hand beschilderd, en dat zie je ook – op een goede manier. De set bestaant uit 6 platte borden, 6 soepborden en 6 dessertborden. Nodig je vrienden groep maar vast uit voor een zomerdiner!

Marrokaans tintje

Bordenset Marocco 18-delig via Westwing Now | €92,-

Marokko heeft een heel kleurrijke cultuur, van de kleden aan de muur tot het servies. Dit serviesset, dat wederom bestaat uit 6 platte borden, 6 soepborden en 6 dessertborden in 6 verschillende kleuren, past dan ook perfect bij je geurige Marokkaanse tajine – maar natuurlijk ook bij andere gerechten.

LEES OOK: Match made in heaven: verschillende stoelen rond één eettafel

Onderwater-vibes

Serviesset Laguna Azzuro 24-delig via Kitchen & More | €169,95

Deze lijn van Cosy&Trendy heet ‘Laguna Azzuro’ en doet ons meteen denken aan Oosterse zeeën. De 24-delige set (met platte borden en dessertborden, schalen, bekers, schotels en kopjes) is geschikt voor vier personen van Laguna Azzuro. Alle producten zijn ook los te koop – én in andere kleuren, als je dat zou willen.

A POP of colour

Sagaform POP-servies via Cookalike | Verschillende prijzen

Voor dit koffie- en theeservies werkte het merk Sagaform samen met designer Ann-Carin Wiktorsson, een Scandinavisch designer. De moderne producten bestaan uit verschillende kleuren die je allemaal met elkaar kunt combineren. Ook mooi in een open kast!

 

Wit, maar dan anders

Colourful Life Berry Fantasy set van Villeroy & Bosch | €99,-

Wil je geen volledig gekleurd servies kopen, maar wel graag een vrolijk tintje aan je witte servies, dan is de Colourful Life-collectie van Villeroy & Bosch misschien iets van jou. De zes verschillende kleuren (waaronder ‘citroentaartgeel’, appelgroen en hemelsblauw) zijn kleuren geïnspireerd op de diverse jaargetijden. Alle producten zijn ook los te koop.

Liever zelf doen? Met onze DIY maak je je eigen servies met neon details. En wil je nog meer uit kleurrijk servies halen, dan vind je hier drie verschillende manier om je servies te stylen als decoratie-object.