Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 18 apr 2017

Hier shop je dé items voor een goed gestyled keukenblad

Je keukenblad stylen is meestal niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de keuken. Zonde, want het is wel het eerst waar je tegenaan kijkt! Omdat je het werkblad natuurlijk vaak gebruikt, ontstaat er snel een rommelig effect. Ga dit tegen door bijvoorbeeld verschillende voorraadpotten en bakjes neer te zetten.

Ook kun je een keukenblad heel makkelijk opleuken door wat decoratieve items. Een snijplank bijvoorbeeld, is echt niet alleen om op te snijden. Kies een mooi materiaal en zet hem tegen de muur aan. Vermijd plastic zo veel mogelijk! Kies van te voren een mooi kleurenpalet en layer vervolgens je accessoires.

Wij zochten al vast wat mooie items voor je uit. Shopze!

Retro broodtrommel € 29,95

Stoere voorraadpot € 4,76 (actieprijs)

Grote houten schaal € 9,99

Het nieuwe marmer: terrazzo € 62,00 (actieprijs)

Fijne grote pollepelpot € 19,99

Finishing touch
Een paar basic items zoals hierboven zetten de basis, maar natuurlijk ben je helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Maak je look bijvoorbeeld af met een een paar kruidenplantjes, een mooi servies (scoor hier goedkoop emaille-servies!) of een opvallende lijst tegen de muur aan. Ook een fruitschaal misstaat zeker niet op je keukenblad, en het is ook nog eens heel functioneel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hier shop je dé items voor een goed gestyled keukenblad
Sluiten