Kiara Louis
Kiara Louis Shopping 16 jun 2018

Shopping: hier vind je de leukste bloemenvazen voor het perfecte zomerboeket

Een bloemetje in huis fleurt de hele boel meteen op. Met bijvoorbeeld een mooie bos zonnebloemen, haal je ook meteen de zomer in huis. Heerlijk! Natuurlijk moeten die mooie bloemen in de perfecte vaas. Daarom zetten wij de leukste bloemenvazen op een rijtje. Van print tot heel basic, voor iedereen zit er wat tussen!

Gek op de zomer? Check dan ook zeker de interieurtrends van deze zomer!

Grafische vaas

Roomed - Grafische vaas

Grafische vaas Pols Potten | de Bijenkorf €30,50

Deze grafische vaas valt echt op in je interieur. De kleur lijkt bijna een beetje holografisch, gemixt met een metallic look. Wij vinden ‘m tof!

Lichtroze vaas

Roomed - Lichtroze vaas

Glazen lichtroze vaas | de Bijenkorf €32,50

Bij de zomer hoort pastel, dus deze lichtroze vaas past perfect bij het seizoen. Zet er een mooie bos rozen in en je creëert een vrouwelijk effect.

Glazen groene vaas

groene vaas

Hoge glazen vaas | H&M Home €19,99

Voor wie veel planten in huis heeft, is een mooie groene vaas superleuk! Door het glas geeft het een fris gevoel, past precies bij de zomer. Ook heeft deze vaas een leuk printje. Wij vinden ‘m leuk.

Witte vaas met reliëf design

Witte vaas

Witte vaas met reliëf design | H&M Home €7,99

Deze witte vaas is lekker zomers, door z’n lichte kleur. Ook komt ‘ie goed tot zijn recht in een klassiek of minimalistisch interieur. Felroze bloemen steken nog feller af, wanneer je zet in deze vaas zet.

Keramieken langwerpige vaas

Keramieken vaas

Keramieken vaas | H&M Home €7,99

Wat deze vaas zo enorm leuk maakt, is de koraal-achtige kleur. Zet hier een mooi, groen boeket in en de kleuren complementeren elkaar prachtig. Het ribbel motief maakt hem niet standaard. Een leuk accessoire dat in veel verschillende interieurs terecht kan.

Voor nog meer zomerse sfeer in huis delen we een huis vol ananas accesoires! Of wat dacht je van mooi, kleurrijk servies? En met deze balkontafel maak je de zomer helemaal af!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shopping: hier vind je de leukste bloemenvazen voor het perfecte zomerboeket
Sluiten