Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 11 april 2017

Shop voor jezelf of een ander: de mooiste gouden woonaccessoires

Hier bij Roomed zijn we niet vies van een touch of gold in het interieur. Het oogt chic in combinatie met donkerblauw, geeft een strak, wit interieur elegantie en als ervaringsdeskundige weet ik dat goudkleurig bestek ook lekkerder eet.

Om jouw interieur (of dat van een ander) ook wat extra glam te geven, hebben wij de zes mooiste gouden woonaccessoires voor je uitgezocht. Voor elk budget!

Memobord | €74.95
Personaliseer dit rek met leuke kaartjes, je favoriete foto’s en leg magazines in de houder. Je kunt de accessoires gemakkelijk verwisselen – ideaal voor wie elke week wel weer een andere interieurlook wil.

Ananas | €63,00
De ananastrend lijkt nog niet te zijn verdwenen! Hoewel wij de ananas ook graag op ons bord zien, is dit gouden exemplaar ook niet mis.

Kandelaar | €7,99
Simpel en elegant. Deze kandelaar staat mooi op elk dressoir, een bijzettafel of op je nachtkastje.

Decoratieve langoustine | €45,99
Haal de onderwaterwereld in huis met deze gouden langoustine.

Sieradendoos | €19,99
Je mooiste sieraden verstop je natuurlijk niet, maar wil je graag laten zien. Dit gouden sieradendoosje is wat ons betreft hét perfecte ‘verstopplekje’.

Kaars | €5,99
Een kaars wakkert altijd sfeer aan in huis. Bonus: als de kaars opgebrand is, kun je het potje gebruiken om sieraden in op te bergen of wattenschijftjes.

SHOP VERDER
Kurk stond ooit bekend als een redelijk ‘suf’ en vooral goedkoop materiaal. Dat laatste is het in principe vaak nog steeds, maar daarnaast is kurk in je interieur tegenwoordig ook juist een hele stijlvolle toevoeging!

Reageer op artikel:
Shop voor jezelf of een ander: de mooiste gouden woonaccessoires
Sluiten