Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 4 nov 2016

Shop the look: Scandinavische zithoek met Oosterse touch

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een Scandinavische zithoek met Oosterse touch

Eclectische interieurs zijn bij ons favoriet. Door het mixen van verschillende stijlen creëer je namelijk een uniek en persoonlijk interieur. In dit artikel lieten we je al wat tips en inspiratiebeelden zien.

Deze fijne Scandinavische woonkamer heeft een bijzondere Oosterse touch. De Oosterse invloeden zijn subtiel doorgevoerd in het vloerkleed, het plaid en de gallery wall. Ook de kussens van velours passen perfect in deze combinatie. Shop the look hieronder!

SHOP THE LOOK
1. Staande lamp €143,95

2. Masker €5,95
Het exemplaar dat hier aan de muur hangt is van Hay, maar nu helaas moeilijk te vinden. Daarnaast zijn er genoeg maskers te koop die net zo stylish zijn en ook een stuk goedkoper. Loop eens binnen bij een feestwinkel!

3. Salontafel van metaal en glas €139

4. Cactus van wit keramiek €4,95

5. Witte loungebank €379,99
Een heerlijke ‘plofbank’! De witte bank ziet er extra knus uit door de fijne, verschillende kussens en een warm plaid.

6. Blauw kussen van velours €9,99
Wij zijn gek op velours! Het geeft je interieur wat warmte én een stylish touch. Check dit artikel voor de mooiste woonkamers waar velours de hoofdrol speelt.

7. Plaid met Oosters patroon €29,99

8. Vloerkleed €129
Dit vloerkleed zagen we al liggen bij Marc en Nienke. Na het schieten van onze reportage snelde Roomed’s Esmé ook naar de winkel om dit mooie vloerkleed te kopen. Dit exemplaar is een fijne budgetversie van die prachtige Beni Ouarain vloerkleden!

Bekijk ook dit moodboard voor de mooiste interieurs met Oosterse invloeden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Shop the look: Scandinavische zithoek met Oosterse touch
Sluiten