Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 12 feb 2016

Shop the look: woonkamer met roomdivider

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Als je in een studio woont, staat je bed al gauw middenin de woonkamer en keuken. Alles bevindt zich nu eenmaal in één ruimte en hoewel dat best een voordeel kan zijn – je hoeft maar een paar meter af te leggen van de bank naar de koelkast – zitten er ook wel wat nadelen aan zo’n open ruimte. Zo is het best fijn als je je bed iets kunt afsluiten van de rest van je huis, al is het maar voor een deel. Dit appartement in Stockholm laat zien dat je de eet- en woonkamer best makkelijk kunt scheiden van je slaapruimte. Hier is aan het voeteneind namelijk een stoer glazen paneel geplaatst. Het design van deze roomdivider geeft de studio meteen een ietwat industriële look – een welkome afwisseling tussen het fijne Scandinavische design. Wil je net zo’n ruimte creëren? Shop the look door op de link naast het cijfertje te klikken.

SHOP THE LOOK

  1. Camel kleurige bank €299,-
  2. Beni Ouarain tapijt €234,92
  3. Plaid €19,99
  4. Lamp €39,95
  5. Roomdivider €89,99
  6. Vaas €12,-

Vind je het nog best lastig om zo’n kleine ruimte slim in te delen? Roomed’s Esmé deelt haar tips voor het inrichten van een studio.

Benieuwd hoe de rest van deze studio eruitziet? Bekijk hier alle beelden van het compacte appartement.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: woonkamer met roomdivider
Sluiten