Mirre Staats
Mirre Staats Shopping 24 jun 2016

Shop the look: woonkamer met frisse touch

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Met zonovergoten dagen op komst, is het tijd om de woonkamer een nieuwe, frisse look te geven. Hier hoef je geen geheel nieuwe inrichting voor aan te schaffen: met een paar kleine aanpassingen kom je al een heel eind. Voor een echt frisse touch kies je voor lichte kleuren als lichtbeige, grijs en wit. Pas hier en daar zwarte details toe voor het contrast en you’re good to go. Wij begrijpen heel goed dat je wellicht geen zin hebt om hier veel geld aan uit te geven, dus helpen wij je een handje met deze shop the look!

1. Poster met tekening €45
Je interieur stopt niet bij de meubels op de vloer. Door een muur op te leuken met kunstzinnige posters of schilderijen geef je een ruimte net wat meer karakter. Aangezien we hier streven naar een frisse look, past een minimalistische poster het best bij de rest van het interieur.

2. Zwarte vloerlamp €59,99
Gezien de keuze voor lichte kleuren, geven accessoires in een donkere kleur een mooi contrast. Zo creëer je toch net een wat interessantere look. Hier doe je dat heel simpel met een lamp in een donkere tint.

3. Witte salontafels (3 stuks) €99
Wanneer je geen ruimte hebt voor een lange salontafel, zijn meerdere kleine exemplaren een goed alternatief. Kies hierbij wel voor tafels in verschillende hoogtes, zodat je ze eventueel over elkaar kunt zetten. Ook handig: met visite kun je aan beide kanten van de bank een tafeltje neerzetten.

4. Zwart-wit kussen €24,90
Kussens zijn ideaal om het interieur een boost te geven. Ga voor een kussens met verschillende patronen voor een speelse look.

5. Geruit vloerkleed €69,99
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: vloerkleden vullen een ruimte mooi op en creëren warmte en een huiselijk gevoel. In dit voorbeeld is een vloerkleed in een geruit patroon mooi aangezien dit terugkomt in de kussens. Voor het perfecte vloerkleed bij jou thuis, check dit artikel met 5 tips voor het kiezen van een vloerkleed.

6. Grijs plaid €60,25
Ook al zorgt de zon overdag voor genoeg warmte, ‘s avonds kan het behoorlijk afkoelen. Een plaid houd je in dit geval lekker warm en is, wanneer je ‘m niet gebruikt, een leuk accessoire voor de bank!

Klik hier om door te gaan naar de rest van de binnenkijker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.alvhem.com

Reageer op artikel:
Shop the look: woonkamer met frisse touch
Sluiten