Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 25 september 2015

Shop the look: werkplek in Scandinavische stijl

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Ben je gek op de Scandinavische stijl én werk je veel vanuit huis? Dan kan het haast niet anders dan dat je deze werkplek, net als wij, fantastisch vindt. Dit is ook gelijk het perfecte voorbeeld van een home office, die zo gestyled is dat het je productiviteit verhoogt. Natuurlijk is het heel persoonlijk wat voor jou een fijne omgeving is om in te werken, maar de styling speelt daar zeker wel een rol bij. Wil jij jouw bureau exact deze look geven? Dat kan. Wij gingen namelijk op zoek naar de beste lookalikes voor de leukste prijsjes. Klik op de link naast het cijfertje en shop the look.

SHOP THE LOOK

  1. Bureau €26,95
  2. Bureaulamp €39,95
  3. Kuipstoel €69,-
  4. Poster met dennenappel vanaf €12,95
  5. Juten mand €7,-
  6. Gouden bureauaccessoires €6,-

Maak de look af met leuke bureauaccessoires en een plant in een terracotta pot, et voilá: een werkplek geheel in Scandinavische stijl.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: werkplek in Scandinavische stijl
Sluiten