Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 21 okt 2016

Shop the look: stoere woonkamer met leren stoel

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een stoere woonkamer met als eye-catcher een leren stoel.

Als je de woonkamer een stoere look wilt geven, kun je het beste gaan voor een mix van ruwe materialen, zachtere stoffen en verschillende grijstinten. Deze woonkamer is daar het perfecte voorbeeld van. Door de muren een betonlook te geven en meubels van staal en leer te kiezen creëer je meteen een stoerdere setting.

Bekijk ook: beton in de woonkamer

1. Stoel €89,-
Natuurlijk is een echt leren stoel vele malen mooier dan nepleer, maar soms moet je voor een echt exemplaar nog even sparen. En dan is dit faux-leren exemplaar best een goede plaatsvervanger.

2. Set van twee bijzettafels €169,-
Met bijzettafels in verschillend formaat creëer je een speelse look. Wij kozen voor bijzettafels met een stalen frame en houten blad voor iets meer warmte.

3. Vloerkleed €100,-
Met een vloerkleed en subtiele print breng je meer sfeer en door de neutrale, donkere kleuren is dit wel een stoere woonkamer en wordt het niet te chic.

4. Grijs kussen met print €14,99
5. Zwart fluwelen kussen €7,99

6. Grote ronde vaas €19,99
Zet op tafel een grote ronde vaas met wat eucalyptus takken. Wil je iets meer kleur? Ga dan voor een kleurrijke bos bloemen en check vooral even deze simpele hack voor het bloemschikken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

homeadore.com

Reageer op artikel:
Shop the look: stoere woonkamer met leren stoel
Sluiten