Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 11 december 2015

Shop the look: slimme & knusse werkplek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Normaal gesproken pleiten wij vooral voor een home office met veel licht, wit en planten. Maar toen we de beelden van deze knusse werkplek tegenkwamen, werden we stiekem best een beetje enthousiast. In een nis van de kamer is een werkhoek gecreëerd, wat erg slim is, omdat je je op die manier redelijk kunt afzonderen. Een ander slim onderdeel van deze werkplek is de wand, die beplakt is met OSB-plaat. De platen kun je gebruiken als prikbord en je kunt er dus heel makkelijk verschillende items, foto’s, schetsen en andere inspirerende items aan hangen. Wij gingen op zoek naar lookalikes uit deze home office. Je shopt ze door op de link naast het cijfertje te klikken. Enjoy!

SHOP THE LOOK

  1. OSB-plaat €17,89 per stuk
  2. Bureau €34,95
  3. Stoel €59,95
  4. Grijs plaid €39,99
  5. Klembord €5,95
  6. Vintage typemachine €60,-

Maak er een knusse werkplek van met een goede lamp (en misschien toch nog wat planten) én hang de muren vol inspirerende beelden of ga aan de slag en maak je eigen moodboard.

Bekijk ook: 6 styling tips voor een werkplek die je productiviteit verhoogt

www.fantasticfrank.de

Reageer op artikel:
Shop the look: slimme & knusse werkplek
Sluiten