Shop the look: dromerige slaapkamer in Scandinavische stijl

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze keer: een heerlijke slaapkamer in een dromerige, Scandinavische stijl.

De slaapkamer is een plek waar je tot rust kunt komen. En als dat niet vanzelf gaat, bijvoorbeeld omdat je een drukke periode op werk hebt of, zijn er verschillende trucs die je kunt toepassen om van je slaapkamer een vredig oord te maken. Zo zijn kleur, geur en een goed bed met een fijn matras heel belangrijk voor een goede nachtrust. Daarnaast doe je er ook goed aan om je elektrische apparaten uit de slaapkamer te bannen. Weg met die telefoon en laptop!

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je in een slaapkamer als deze heerlijk in slaap valt. Het bed ziet er super uitnodigend uit, met een dik dekbed en veel kussens. Daarnaast zijn wij groot fan van de blauwe kleur op de muur: rustgevend en toch fris.

Klik hier om de rest van het appartement te bekijken.

1. Houten stoel, €49,95
Stoel nummer 14 van Thonet is volgens ons een must have in elk interieur. Het is een echte design klassieker! Gelukkig zijn er een heleboel goedkopere varianten te koop met dezelfde, ronde vorm. Struin een rommelmarkt of tweedehands winkel af naar zo’n stoeltje, of koop een look-a-like. Leuk een nachtkastje!

2. Wit bed met veel opbergruimte €159
Ideaal voor in een kleine slaapkamer: een platformbed met extra opbergruimte. In dit bed kun je je winter- of zomergarderobe kwijt, maar ook extra dekens, schoenen of persoonlijke spullen die je graag wilt bewaren. Je kunt zo’n bed ook zelf maken, zodat je de indeling zelf kunt bepalen. Check hier de IKEA hack!

3. Zacht plaid, €17,50
Een plaid is fijn als het ‘s nachts weer wat kouder wordt, maar laten we eerlijk zijn: het staat vooral erg cozy!

4. Vintage koffers
In dit artikel lieten we je al zien dat vintage koffers een heel goede toevoeging zijn aan je interieur. Handig als extra opbergplek voor bijvoorbeeld oude boeken en tijdschriften, maar ook als bijzettafeltje!

5. Lichte gordijnen, €10
Maak de Scandinavische stijl compleet met gordijnen van lichte, dunne stof.

6. Dromerige hanglamp, €79,95
Deze EOS XXL lamp is behoorlijk prijzig. Maar het geeft de kamer wel die fijne, dromerige look! Scoor een mooi tweedehands exemplaar of ga voor een lamp van een ander merk die is geinspireerd op deze EOS.

7. Moderne wandlamp, €89,95
Wij zijn fan van de gallerywall, vooral in de slaapkamer! Hiermee geef je de slaapkamer een unieke, maar ook een persoonlijke look. Je bedlampjes kun je heel goed onderdeel maken van je mooie verzameling.

MEER LEZEN?
Wil je de Scandinavische stijl in je hele huis terug laten komen? Check dan hier onze tips en inspiratie!

55kvadrat.se

Reageer op artikel:
Shop the look: dromerige slaapkamer in Scandinavische stijl
Sluiten