Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 4 december 2015

Shop the look: slaapkamer met een statement waterverf muur

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Het was een tijdje best wel een trend: de waterverf muur. Dat is een muur die je beschildert met waterverf en waardoor je een ‘uitgelopen’ effect krijgt, net als wanneer je waterverf op een vel papier druppelt. Dat ken je ongetwijfeld nog wel van vroeger. Eigenlijk kun je met zo’n effect dus ook op de muur creëren en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: bijvoorbeeld met verschillende kleuren die door elkaar lopen en elkaar overlappen. In deze slaapkamer is gekozen voor drie tinten grijs, die als vlakken in elkaar overlopen. Net even anders dan de ombre muur. Omdat de muur al best opvallend is, hebben de stylisten ervoor gekozen om de kamer verder in hetzelfde kleurenpallet te stylen. En dat pakt goed uit, als je het ons vraagt. Wij gingen op zoek naar lookalikes zodat jij deze look kunt shoppen. Kijk gauw verder en klik op de link naast het cijfertje om door te gaan naar de webshops.

SHOP THE LOOK

  1. Hanglamp €19,95
  2. Roze kussen met knoop €34,95
  3. Wire lamp €46,50
  4. Linnen dekbed (2 pers) €99,-
  5. Muursticker €19,50

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor in de slaapkamer? Misschien kun je nog wat ideetjes stelen uit deze Scandinavische slaapkamers.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: slaapkamer met een statement waterverf muur
Sluiten