Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 16 september 2015

Shop the look: slaapkamer in nude tinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Wie niet zo van veel kleur houdt, is vaak geneigd om te kiezen voor zwart of wit. Maar dat zijn niet de enige opties die je hebt. De kleurencirkel is heel wat uitgebreider dan de geijkte kleuren. Heb je weleens overwogen om wat nude tinten toe te voegen aan je interieur? Dit zijn zachte poedertinten, die heel neutraal zijn, maar toch net wat meer warmte in de ruimte brengen dan zwart of wit. Het mooie is ook nog dat er onwijs veel neutrale tinten zijn en dat je dus eindeloos veel opties hebt. In deze slaapkamer is gekozen voor nude tinten met een bruine gloed. Wil jij deze items ook in huis halen? Klik op de links naast het cijfertje en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Linnen dekbedset €99,-
  2. Krukje €7,99
  3. Gestreept kussen beige €9,12
  4. Gestreept kussen bruin €13,67
  5. Koptelefoon €24,95
  6. Lampje €4,99

Is dit helemaal jouw stijl? In onderstaand huis domineren de nude tinten zowel binnen als buiten. Kijk maar even binnen voor inspiratie.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: slaapkamer in nude tinten
Sluiten