Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 30 oktober 2015

Shop the look: slaapkamer in grijstinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Kleuren zijn bepalend voor de sfeer van elke ruimte en vooral in de slaapkamer is dat belangrijk. Je bent hier immers om tot rust te komen en dan is het extra belangrijk dat je mind gekalmeerd wordt en dat kun je beïnvloeden met de juiste kleur. In deze kamer is gekozen voor grijstinten; wat ons betreft een fijne, relaxte tint. Toch is dit niet dé ideale kleur voor in de slaapkamer. Wat dat wel is? In een ander artikel helpen we je de juiste kleur te kiezen voor de slaapkamer. Voor nu schuiven we dat advies even opzij en focussen we ons op de grijstinten. Klik op de links naast het cijfertje en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Djembe €23,42
  2. Grijs plaid €35,95
  3. Linnen kussensloop €12,99
  4. Kussen met paisley print €19,95
  5. Bureaulamp €49,95
  6. Wasbare papieren zak €14,61

Check ook de rest van dit huis.

Om diezelfde vintage vibe te krijgen als in de afbeelding, kun je op zoek gaan naar vintage zwart-wit foto’s en kaarten om in te lijsten. Verder kun je boekenmarkten afstruinen naar oude tweedehands boeken en die als een stapel naast je bed leggen.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: slaapkamer in grijstinten
Sluiten