Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 20 nov 2015

Shop the look: simpele en stijlvolle woonkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Wij geloven er heilig in dat een stijlvolle woonkamer niet duur hoeft te zijn. Het belangrijkste is vooral om vooraf te bepalen wat je budget is en in welke stijl jij je huis wilt inrichten. Aan de hand daarvan kun je een moodboard maken en aan de slag gaan. Struin markten af naar unieke finds, zowel online als offline, en kijk of je sommige dingen ook zelf kunt maken. Het internet staat vol leuke DIY‘s. In dit artikel zetten wij een aantal simpele, maar stijlvolle items met een vriendelijk prijsje. Kijk gauw verder en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Hanglamp €99,95
  2. Kussenhoes met driehoekjes €19,95
  3. Kussenhoes met streepjes €4,99
  4. Plaid €19,99
  5. Grote pot €26,79

Om de look in deze stijlvolle woonkamer af te maken, zetten de bewoners een aantal planten in huis. Vul de grote pot met een vijgenboom en zet een paar vrolijke cactussen in terracotta potten. Zo breng je meteen weer wat kleur in de kamer!

Benieuwd naar de rest van dit huis? Bekijk alle beelden hier.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: simpele en stijlvolle woonkamer
Sluiten