Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 8 jan 2016

Shop the look: Scandinavische zithoek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Als je van Scandinavisch design houdt, ben je ongetwijfeld direct fan van deze gezellige woonkamer. Eigenlijk is de ruimte tevens een slaapkamer, want in de hoek van de kamer staat een bed. Tja, ook in Göthenborg zijn de appartementen in trek en dat betekent, net als in grote Nederlandse steden, dat ruimte vaak duur en beperkt is. In deze shop the look zetten we een aantal lookalikes van items uit deze Scandinavische zithoek, maar dan met een fijne prijs. Klik op de link om door te gaan naar de webshop!

SHOP THE LOOK

  1. Bijzettafel €27,95
  2. Rieten opbergmand €19,99
  3. Plaid €39,99
  4. Stoel €69,95
  5. Schapenvacht (nep) €9,99
  6. Lamp €90,99

Maak de look af door een paar gave Scandinavische posters aan de wand te hangen in afwisselend zwarte en witte lijsten van verschillende formaten. Wil je ook de rest van je huis in de Scandinavische sfeer stylen? Bekijk dan ook even deze simpele tips voor een Scandinavische look in huis.

Benieuwd hoe de rest van dit huis eruitziet? Bekijk alle beelden hier.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: Scandinavische zithoek
Sluiten