Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 29 jan 2016

Shop the look: Scandinavische zithoek met grijs- en blauwtinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Afgelopen week kwamen we deze fijne Scandinavische zithoek met veel grijs- en blauwtinten tegen. Tijd voor een shop the look! In deze zithoek zijn meerdere essentials te vinden: een lekkere bank (op ouderwetse pootjes!), kussens met verschillende prints en een strakke tafel en wandkast. Dit alles wordt gecombineerd met die fijne Scandinavische stijl waar we zo van houden. En zoals je ziet is daar niet zoveel voor nodig! Met een goede witte basis en wat mooie accessoires en bijzondere vondsten kom je al een heel eind.

SHOP THE LOOK

1. Gouden kandelaar voor aan de muur €50
2. Zwart-wit kussen met grafische print €6
3. Gemêleerd kussen €7
4. Grijs plaid €25
5. Lichte bank op pootjes €449
6. Grijs vloerkleed €99,95
7. Glazen tafel met goudkleurig onderstel €149
8. Witte stellingkast €49,95

Maak de Scandinavische zithoek af met een wand vol foto’s of een XXL schilderij. Vind je de himmelis op de witte kast ook zo cool? Die hoef je niet te kopen, want je maakt ‘m gewoon zelf! Lekker low-budget, van plastic rietjes. Bekijk hier onze DIY!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.alvhemmakleri.se

Reageer op artikel:
Shop the look: Scandinavische zithoek met grijs- en blauwtinten
Sluiten