Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 20 dec 2020

Shop the look: zo creëer je zelf deze rustige Scandinavische keuken

Op Roomed laten we je de allermooiste binnenkijkers van onze lieveingsappartementen zien. Maar hoe krijg je die look nou in je eigen huis, en het liefste ook nog voor een klein prijsje? In de rubriek shop the look delen we (budget)items uit onze binnenkijkers.

Heb je deze binnenkijker nog niet gezien? Check dan eerst dit artikel even: hexagontegels als smaakmaker in de keuken

hexagon tegels keuken
Bron: Bolaget

1. Kleine hexagon tegels

De grijze mini-hexagon tegels hebben we gevonden bij Hornbach. De tegels van Hornbach zijn misschien net iets lichter, maar hebben dezelfde Scandinavische uitstraling. Kies zelf welke kleur voeg je erbij wilt, en jouw keuken krijgt een welverdiende upgrade.

2. Zwarte hanglamp met maaswerk

Zwarte lampen zijn al tijden hip, en deze hanglamp vinden we dan ook geweldig. We hebben twee look-a-likes voor je gevonden: een hanglamp van Rietveld licht en wonen voor €59,90 en een hanglamp van Reichelt voor €24,15.

3. Sierpot

Deze sierpot van IKEA is misschien niet precíés hetzelfde als de pot in de keuken van de binnenkijker, maar hij lijkt er wel ontzettend op. En dat voor maar €4,99.

4. Kandelaar

Nog meer IKEA, maar bij deze weten we vrijwel zeker dat we exact dezelfde gevonden hebben. Je koopt de kandelaren in een set van drie voor slechts €9,99.

5. Witte stoel

Is het ons gelukt om precies dezelfde stoel te vinden? Nee. Maar deze stapelstoel van barkrukken.nl lijkt er wel enorm op. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de klassieke Eames-stoel om die Scandinavische vibes in huis te krijgen, maar daar hangt helaas wel een hoger prijskaartje aan.

hexagon tegels keuken
Bron: Bolaget

6. Groene fruitschaal

We zijn verliefd op deze Mediterraanse fruitschaal die op bol.com verkocht wordt. Het grijsgroene past wat ons betreft prachtig in deze stijl. Liever nog wat groener? Dan is deze serveerschaal van kookwinkel.nl misschien wel dé match voor jou.

7. Bloempot

Om het af te maken: een donkergroene aardewerken bloempot. Op deens.nl vonden we deze prachtige set van twee potten. De kleur van die potten matcht uitstekend met een stoere kamerplant, zoals de cactus.

Meer shoppen? Bekijk dan ook zeker deze artikelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shop the look: zo creëer je zelf deze rustige Scandinavische keuken
Sluiten