Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Eetkamer 11 november 2016

Shop the look: Scandinavische eetkamer met caféstoeltjes

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een stijlvolle Scandinavische eetkamer mét Thonet stoeltjes.

1. Industriële staande lamp €79,95
Dit interieur is hét voorbeeld van het feit dat een meubel of object niet altijd een functie hoeft te hebben. Er hangt een prachtige lamp boven de eettafel en er komt genoeg daglicht binnen door de grote ramen, maar de staande lamp brengt een fijne industriële touch met zich mee. En industrieel en Scandinavisch passen heel goed bij elkaar!

2. Hanglamp met glazen bollen €124
Wij zijn echt fan van deze lamp van House Doctor. En het leuke is: de look bepaal je zelf! Je kunt de bollen namelijk naar wens aan het snoer bevestigen.

3. Vaasje voor aan de wand €14,95
Simpel maar stijlvol! Deze vaasjes lenen zich ook goed voor een mooie layout: koop een aantal vaasjes in verschillende maten en hang ze op verschillende hoogtes aan de muur voor een nonchalant effect.

[SLIDER][/SLIDER]

4. Planten
Bij een Scandinavisch interieur – wat zeggen we, élk interieur – mogen planten echt niet missen. Favoriet bij ons is de Calathea, de Monstera of een mooie bos Eycalyptus.

5. Poster New York vanaf €65
Deze poster van Studio Enisam is een graag geziene gast in Scandinavische interieurs. Liever een ander ontwerp? Je kunt kiezen uit Amsterdam, Stockholm, Oslo, London en vele andere wereldsteden.

>> Hier koop je onze favoriete posters uit Scandinavische interieurs

6. Houten tafel met zwarte poten
Houten tafels met zwarte poten zijn gewoon te koop, maar het is natuurlijk voordeliger om zelf aan de slag te gaan. Koop een mooie hoogglans of juist matte finish en geef je tafel een kleine make-over. Even goed opschuren en vergeet vooral de grondverf niet! Lees voordat je begint even onze DIY do’s en don’ts.

7. Thonet caféstoeltje €110,79 per twee
Hoewel we niet zo’n fan zijn van namaak – en daar hebben we een goede reden voor, lees dit artikel maar – hebben we toch gekozen voor een look-a-like Thonet. Dit stoeltje past namelijk perfect bij de Scandinavische look!

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Shop the look: Scandinavische eetkamer met caféstoeltjes
Sluiten