Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 5 aug 2016

Shop the look: een fijne zithoek met een lichtblauwe eye catcher

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Deze keer gingen we op zoek naar alle key items van deze fijne zithoek. Hét belangrijkste object in dit interieur is natuurlijk de fijne, lichtblauwe bank. Om het lichtblauw alle aandacht te geven, is de rest van het interieur rustig gehouden met veel neutrale tinten als bruin en beige.

Klik hier om door te gaan naar de rest van het huis.

SHOP THE LOOK
1. Vloerkleed €69,95
Wij vonden een goede budgetvariant van dit vloerkleed in een mooie grijze kleur. Wil je toch liever een lichtere variant? Maak dit vloerkleed dan zelf met deze IKEA hack!

2. Marokkaanse poef, €47,62
Deze poef neemt niet veel ruimte in en pak je er snel even bij als je wat meer zitplek nodig hebt. Daarnaast geeft de Marokkaanse look het interieur een stijlvolle en unieke touch!

3. Staande leeslamp, €49,95

4. Bank in fris lichtblauw, €329
Deze lichtblauwe bank is perfect om even lekker in weg te zakken! Vooral in combinatie met wat heerlijke kussens..

5. Kussen met vogels, €9

6. Gestreept plaid, €39,95
Lekker warm voor in de winter en een goede look voor in de zomer: met een plaid fleur je je bank in een handomdraai op! Dit plaid heeft een fijn bretonstreep. Wil je meer strepen aan je interieur toevoegen? Check dan even dit artikel.

7. Tafel met kurken blad, €99,95
Deze lage tafel is eigenlijk bedoelt als sidetable, maar kan ook prima door als koffietafel! Het kurken blad is makkelijk schoon te maken en een perfecte ondergrond voor je mooiste koffietafelboeken.

En last but not least: voeg wat mooie planten toe! Met deze zeven tips wordt de verzorging een eitje. Ben je benieuwd naar onze favoriete kamerplant? Bekijk dan deze inspiratieboost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shop the look: een fijne zithoek met een lichtblauwe eye catcher
Sluiten