Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 17 dec 2015

Shop the look: knusse zithoek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Ben je niet zo’n fan van kleur, maar wil je toch ook niet gaan voor een zwart, wit en grijs getint interieur? Dan is donkerblauw al gauw een goede optie: de kleur is niet al te overweldigend, maar toch ook weer niet super neutraal. In dit appartement in New York is gekozen voor een combinatie van donkerblauw en wit om zo een knusse zithoek te creëren. Wij raakten geïnspireerd door dit kleurenpalet en gingen op zoek naar lookalikes van deze woonkamer met een klein prijsje. Klik op de link naast het cijfertje om door te gaan naar de webshop!

SHOP THE LOOK

  1. Blauwe hoekbank €559,20
  2. Plaid €29,-
  3. Hoogpolig tapijt €129,-
  4. Leren stoel €139,-
  5. Schapenvacht (nep) €9,99
  6. Salontafel €79,95

Naast de bank staat een organizer van vilt. Nu kun je die natuurlijk gewoon in de winkel kopen, maar vilt is een low-budget materiaal waarmee je zelf ook aan de slag kunt gaan. Kijk bijvoorbeeld even naar deze DIY mandjes van vilt.

Nu kunnen we ons zo voorstellen dat je die bakstenen muur eigenlijk ook wel heel gaaf vindt. Goed nieuws: deze kun je ook shoppen en ja, zo’n behang lijkt dus écht wel echt.

www.planete-deco.fr

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: knusse zithoek
Sluiten