Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kinderkamer 16 sep 2016

Shop the look: kleurige kinderkamer met polka dots en pompoms

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een kleurige kinderkamer, gecombineerd met een fijne witte basis.

Dat stralend wit een goede basis is voor in de kinderkamer, lieten we je in dit moodboard al zien. Door de witte basis kun je namelijk snel wisselen van look met nieuwe accessoires, kleine meubels of versieringen. Een vlaggenlijn of kleine pompoms geven de kinderkamer meteen een speelse look! Wij zetten de essentials van deze kleurige kinderkamer met Scandinavische look voor je op een rijtje!

SHOP THE LOOK
1. Behang met polka dot €12 (per rol)
De basis van de kamer is wit, maar door het polka dot behang krijgt de kamer meteen een speelse look. Op een subtiele manier!

2. Papieren luchtballon €14,99
Luchtballonnen om op te hangen aan het plafond. Om écht en statement te maken koop je er meerdere in verschillende kleuren en hang je ze op verschillende hoogtes.

3. Slinger met pompoms €4,99
Slingers, vlaggenlijnen en pompoms zien we steeds vaker terugkomen in de kinderkamer. Dit kleurige exemplaar past perfect bij het polka dot behang!

4. Wit metalen ledikant €139
Deze kleurige kinderkamer is vrij stoer, maar door het wit metalen ledikant krijgt de kamer ook een romantische touch.

5. Rond vloerkleed €31,99
Een mooi vloerkleed is volgens ons echt een essential in de kinderkamer. Benieuwd naar meer leuke varianten? Bekijk dan eens deze budget toppers en deze inspiratieboost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.visionfastighetsmakleri.se

Reageer op artikel:
Shop the look: kleurige kinderkamer met polka dots en pompoms
Sluiten