Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 1 jan 2016

Shop the look: kleine keuken met eethoek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Heb jij thuis een kleine keuken en wil je daar toch het liefst wel ruimte vrijmaken voor een eethoek? Dat kan, zelfs als je keuken piepklein is. Hoe je dat voor elkaar krijgt, legden we al eerder uit in een artikel met tips waardoor je eettafel toch in de keuken past. Ook de keuken die we nu laten zien, is een voorbeeld van slim omgaan met de ruimte die je hebt. Hoewel de keuken best ruim is, zet de bewoner deze niet vol met een grote tafel en stoelen. De bewoner koos voor een licht interieur, waardoor de ruimte nog groter lijkt én door te kiezen voor meubels op hoge poten blijft de ruimte ‘luchtig’. Kijk voor de producten hieronder en shop the look! Benieuwd naar de rest van dit fijne Scandinavische appartement? Dat laten we je hier zien.

SHOP THE LOOK

  1. Witte draadstoel €156,-
  2. Tafel €34,95
  3. Tomado wandrek €39,95
  4. Houten bankje €24,95
  5. Snijplanken tot €13,-
  6. Hanglamp €19,95

Nu wil je natuurlijk net zo’n gaaf marmeren blad hebben.. dat kun je heel gemakkelijk zelf fixen. In deze IKEA hack ontdek je hoe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: kleine keuken met eethoek
Sluiten