Renée Leeuw
Renée Leeuw Kinderkamer juli 1, 2016

Shop the look: kinderkamer in grijstinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Een van de leukste kamers om in te richten is wat ons betreft toch wel de kinderkamer. De enige reden daarvoor is dat we bij het inrichten van een kinderkamer gewoon ‘legaal’ weer even kind kunnen zijn. Dat wil overigens niet zeggen dat we elke kinderkamer vol kleur en speelgoed zouden zetten, want geef toe: niet ieder kind wil slapen in een poppenkast. Deze kinderkamer in grijstinten geeft heel goed weer hoe wij het zouden aanpakken: met een rustig kleurenpalet en een grafisch behang. Geïnspireerd door deze styling gingen wij op zoek naar de items uit deze kamer, maar dan met een klein prijsje. Je shopt ze hieronder!

Klik hier om ook de rest van het huis te zien.

1. Gestreept kussen €25,89
Patronen maken een kamer speels en vooral in een kinderkamer is het daarom slim om iets van een patroon terug te laten komen. De Bretonse streep is altijd goed!

2. Honeycomb €2,50
Het leven is een feestje, dus je kan die vrolijke pompoms en honeycombs gerust ophangen! Zo creëer je op een heel simpele manier een vrolijke sfeer in de kamer.

3. Donkerblauwe gordijnen €12,- per meter
Donkere gordijnen zorgen ervoor dat het daglicht buiten blijft en tegelijkertijd maken de gordijnen de ruimte een stuk knusser. Juist omdat de kinderkamer in grijstinten is, zorgt deze donkerblauwe toevoeging voor wat extra pit.

4. Grijs plaid €12,95
Een praktische oplossing voor de koudere nachtjes én de donkere kleur zorgt meteen voor meer contrast.

5. Bureaulamp €31,50
Omdat er geen verlichting aan het plafond hangt, is het handig om naast het bedlampje ook nog een bureaulampje toe te voegen voor extra licht.

6. Illustratie in zwart-wit €6,72
Als je de muur al bekleed met een behang met druk patroon is een kunstwerk in principe niet echt nodig. Als je dan toch graag iets aan de muur wilt hangen, kies dan voor een simpele illustratie, zoals hier een zwart-witte print.

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: kinderkamer in grijstinten
Sluiten