Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 23 oktober 2016

Shop the look: een Scandinavisch interieur met industriële trolley

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een perfect gestylede, industriële trolley.

Een tijdje terug gingen wij op bezoek bij Sanne en maakten deze reportage. Sanne woont in Haarlem, maar wanneer je een voet over de drempel zet, waan je je in het Hoge Noorden. Haar huis heeft een Scandinavische stijl en als pronkstuk in de woonkamer staat een goed gestylede trolley. Wij gingen op zoek naar lookalikes zodat jij deze stijl ook kunt shoppen.

SHOP THE LOOK
1. Boeddha beeldje €31
Tussen het vele zwart en wit is is het stenen, beige boeddha beeldje een fijne afwisseling. Net zoals de mandjes op de plank daaronder. Natuurlijk materialen en neutrale kleuren doen het altijd goed in een Scandinavisch interieur!

2. Wit gewei
Tegenwoordig kun je zulke geweien in veel winkels kopen, maar eigenlijk is een echte schedel of gewei veel toffer. Stap eens binnen bij een tweedehandswinkel of zoek eens via Marktplaats of Ebay. Als je een vintage exemplaar tegenkomt: niet twijfelen en meteen kopen! Met wat witte spuitverf maak je er een te gek object van.

3. Poster van gorilla
Deze prachtige foto zien we af en toe voorbij komen. Wij vinden de poster echt fantastisch! Download de foto in high res en print ‘m zelf uit.

4. Houten kralenslinger €14,50
Hang de slinger over de rand van een mandje of over de zijkant van de industriële trolley. Zo creëer je een fijne, nonchalante look.

5. Rubberen mand €10

6. Glazen terrarium
Vaak hebben terrariums geometrische vormen. Mooi, maar het is ook wel eens leuk om juist voor rechttoe rechtaan te gaan. Check de DIY en bepaal zelf de vorm!

7. Industriële trolley €139,00
Omdat het appartement volledig in Scandinavische stijl is, is het een goed idee om een stoer object toe te voegen. Sanne koos voor deze industriële trolley. Het is net wat specialer dan een normale boekenkast en het geeft de eethoek een industriële look!

Reageer op artikel:
Shop the look: een Scandinavisch interieur met industriële trolley
Sluiten