Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds februari 19, 2016

Shop the look: hal met eclectisch interieur

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Voor deze shop the look kozen wij een fijne hal uit. De hal is het visitekaartje van je huis, maar qua styling wordt het nog wel eens overgeslagen. Natuurlijk moet de hal vooral praktisch zijn en genoeg opbergruimte bieden voor jassen en schoenen, maar het mag er ook mooi uitzien! In dit Scandinavische appartement is het interieur van de hal een speelse mix van verschillende stijlen: een moderne stoel en wandkast, een over the top spiegel met barokke lijst en een mid-century fauteuil. Velen vinden dierenprint in het interieur een beetje tacky, maar wij vinden het de perfecte toevoeging aan dit heerlijke interieur! Maak het geheel af met een mooie plant en bloemen en je zal voortaan nóg fijner thuiskomen.

Bekijk ook eens dit artikel, waarin we je tips geven om je hal een persoonlijke touch te geven.

Bron: Alvhem

1. Kleurige Eames stoel, €254
2. Zwarte industriële kast, 49,95
3. Spiegel met gouden lijst, €49
4. Beige fauteuil, €89,95
5. Kussen met zebraprint, €7,99
6. Gestreept vloerkleed, €27,95
7. Opbergdoos, €7
8. Klein boompje, €24,95

Benieuwd naar de shop the look van vorige week? Wij zetten de coolste producten voor een compact appartement op een rijtje. Bekijk het artikel hier!

Reageer op artikel:
Shop the look: hal met eclectisch interieur
Sluiten