Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 25 mrt 2016

Shop the look: grijs linnen voor in de slaapkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Als je Roomed regelmatig bezoekt, weet je dat wij op de redactie erg van natuurlijke materialen houden. Daarom vielen wij ook direct voor de dromerige look van deze slaapkamer, waar grijs linnen de hoofdrol speelt. Opvallend is ook dat hier niet gekozen is voor een standaard gordijn, maar voor een lap stof, die aan de onderkant geknoopt is. Lekker low-budget én origineel! Wil je weten waar je de items uit deze slaapkamer kunt shoppen? Klik op de link naast het cijfertje en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Klemlamp €66,17
  2. Grijs linnen dekbedset €99,-
  3. Kussensloop lichtgrijs linnen €12,99
  4. Grijs plaid €42,99
  5. Houten stoel €49,95
  6. Poster van Vee Speers €53,-

Het fijne aan deze look is dat je je bed helemaal niet hoeft op te maken en dat heeft nog meer voordelen dan je wellicht denkt.

Het nachtkastje is zo gestyled dat het de nachtrust zou moeten bevorderen. Bijvoorbeeld door een ouderwetse wekker neer te zetten in plaats van je telefoon. Check wat je nog meer kunt doen om je nachtrust te verbeteren.

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: grijs linnen voor in de slaapkamer
Sluiten