Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 15 april 2016

Shop the look: een goed gestylede kast

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Oh, wat een lekker hoekje! Een goed gestylede kast en een fijne leesstoel zijn de perfecte toevoeging aan vrijwel elk interieur. Omdat de witte kast van zichzelf al vrij strak is – en daardoor dus perfect om kleine rommeltjes uit het zicht te houden -, is er op de kast gekozen voor meerdere accessoires. De opstelling van de kast is vooral fijn als je van symmetrie houdt, maar toch een speelse look wilt creëren. Er wordt symmetrie gecreëerd met planten en fotolijsten aan weerszijden van de kast, maar door te kiezen voor verschillende planten, potten en foto’s, is het schouwspel alles behalve saai!

Voor meer uitleg over de juiste opstelling en de rol van symmetrie: 6x inrichten volgens de regel van twee

Bron: Kron Foto

SHOP THE LOOK:

1. Wandkast in hoogglans wit, €130
2. Papieren zak als plantenpot, (vanaf) €13,95
3. Philodendron plant, €9,99
4. Beeld van keramiek, €25
5. Portret in zwart wit, €7,99 per stuk
6. Moderne kandelaar in vierkant, €7,50
7. Stoel, €95
8. Lichtgrijs plaid, €17,50

Bron: Kron Foto

Ben jij nog op zoek naar een mooie plant? Bekijk dan dit artikel, waarin we je meerdere voorbeelden geven van planten die weinig verzorging nodig hebben en het ook nog een prima doen bij weinig daglicht.

Reageer op artikel:
Shop the look: een goed gestylede kast
Sluiten