Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 13 november 2015

Shop the look: gezellige kinderkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Het inrichten van een kinderkamer is soms eigenlijk nog wel leuker dan het stylen van je eigen slaapkamer. Dat komt doordat je jezelf opeens weer helemaal kind voelt. Je verdiept je weer even in de wereld van een kind en mag op zoek naar lieve en vrolijke prints, zachte knuffels, mooie kleuren en feestelijke decoraties. Deze kamer is echtra gezellig gemaakt met washi tape. Wil jij thuis ook zo’n gezellige kamer maken? Shop the look door op de link naast het cijfertje te klikken. Enjoy!

SHOP THE LOOK

  1. Washi tape €1,95
  2. Papieren waaier wit €3,50
  3. Papieren waaier peach €3,50
  4. Krukje €7,99
  5. Lichtroze dekbed €19,99
  6. Linnen kussensloop €14,99
  7. Lichtroze kussensloop €7,99
  8. Knuffel uil €29,95

Maak met washi tape een huisje op de muur. Zo creëer je een gezellig hoekje! Benieuwd hoe de rest van het appartement eruitziet? Dat check je hier.

Om de kinderkamer helemaal compleet te maken hebben we in dit artikel nog een aantal leuke accessoires op een rijtje gezet, elk met een prijsje onder de €20,-

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Shop the look: gezellige kinderkamer
Sluiten