Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 26 aug 2016

Shop the look: stijlvolle woonkamer met frisse pasteltinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: frisse pasteltinten in combinatie met een stijlvol interieur.

Als je een zomerse en frisse look wilt creëren, zijn pasteltinten the way to go. Een interieur met veel pastels wordt vaak gezien als schattig, maar dit Scandinavische appartement laat zien dat dat helemaal niet hoeft! Door de statige deuren, het authentieke plafond en de chique deur te combineren met zachten tinten heeft de woonkamer juist een super stijlvolle look! Wij zetten de essentials op een rijtje.

Bekijk voor meer inspiratie dit moodboard: Pasteltinten en metallics

1. Witte kast, 60
Zo’n simpele witte kast kun je gewoon op de grond zetten, maar door de kast op te hangen zorg je voor een ruimtelijke look. Style de kast met mooie, persoonlijke accessoires en planten. De kast hoeft echt niet helemaal vol te staan, ‘open plekken’ zorgen juist voor een rustig en weloverwogen effect.

2. Ronde spiegel aan ketting, 19,99
Wist je dat ronde vormen een positieve ervaring opwekken? Wij vertellen je er alles over in dit moodboard.

3. Hexagon wandkastjes, 19,99 (set van 3)
De hexagon, ofwel zeshoek, doet ons sterk denken aan de interieurs uit de jaren ’60 of ’70. Maar zoals je ziet kan de vorm ook perfect in een stijlvol interieur als deze!

4. Koperen draadmand XL, 14,99
Roze plaid
Een koperen draadmand is altijd handig om te hebben: je kunt er je boeken, magazines, plaids en kussens in opbergen. Daarnaast staat het ook super stylish! Pasteltinten en metallics gaan heel goed samen. Metallics brengen wat contrast aan in het zachte kleurenpalet. Wees trouwens ook niet bang om meerdere soorten metallics met elkaar te combineren!

5. Roze bank 595
Wij zijn groot fan van de roze bank en wijden er zelfs een heel artikel aan met de mooiste voorbeelden.

6. Grijs gemêleerd vloerkleed 289

6. Mid-century fauteuil 199

7. Marmeren salontafel met gouden onderstel, 199
Een koperen draadmand en een marmeren tafel met gouden onderstel gaan prima samen!

Bekijk ook: Dit zolderappartement heeft een frisse look met veel pastelkleuren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.erikolsson.se

Reageer op artikel:
Shop the look: stijlvolle woonkamer met frisse pasteltinten
Sluiten