Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 26 dec 2020

Shop the look: een groene fluwelen bank, toffe vloerkleden en meer

Op Roomed laten we je de allermooiste binnenkijkers van onze lieveingsappartementen zien. Maar hoe krijg je die look nou in je eigen huis, en het liefste ook nog voor een klein prijsje? In de rubriek shop the look delen we (budget)items uit onze binnenkijkers.

Vandaag nemen we je mee naar het eclectisch-Scandinavische huis van afgelopen donderdag. Als je de binnenkijker nog niet gezien hebt, kan dat hier.

patronen combineren
Bron: Bolaget

De eyecatcher van het huis is natuurlijk de groenblauwe velvet bank met het houten onderstel. Deze driezits van vente-unique heeft precies zo’n onderstel, maar is iets groener van kleur. En deze donkergroene hoekbank van wehkamp is ook een kanshebber – als je ruimte hebt voor een chaisse lounge, uiteraard.

Voor het zwarte kussen met witte stippen moet je bij HEMA zijn. Daar verkopen ze een kussen met iets kleinere witte stippen, en hij is op dit moment in de sale.

Zwart-witte vloerkleden zijn er natuurlijk in overvloed, maar wij hebben er een gevonden die écht veel op het vloerkleed hierboven lijkt. Je shopt ‘m bij trendcarpet. Wil je ‘m ook combineren met een spiegeltafel, dan verkoopt rebel house een soortgelijke.

patronen combineren
Bron: Bolaget

We vonden de witte eettafel op connox.nl, maar deze van Leen Bakker is een stuk goedkoper en minstens net zo leuk.

Pastelkleurige kaarsen kan je onder andere vinden bij Dille en Kamille (of ga voor gedraaide kaarsen, helemaal hip tegenwoordig) en precies zo’n groene pot in de vensterbank hebben wij gespot bij de Green Lifestyle Store. Kan je d’r meteen een leuke plant bij bestellen.

Het vloerkleed onder de eettafel hebben we helaas niet kunnen vinden, maar dit kleed van MADE heeft wel dezelfde uitstraling. Alleen dan met één kleur extra. We weten in elk geval zeker da je daar net zulke warme voetjes op zult hebben.

De shop the look van vorige week checken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shop the look: een groene fluwelen bank, toffe vloerkleden en meer
Sluiten