Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Woonkamer 18 nov 2016

Shop the look: extra opbergruimte in een Scandinavische zithoek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: een stylish schouwspel in een Scandinavische zithoek.

Een stylish interieur dat helemaal klopt, dat is onze droom. Maar naast een perfect gestyled interieur heb je ook plek nodig voor de spullen die níet per se in het zicht hoeven. Dit kun je makkelijk oplossen door naast de zithoek een klein kastje te plaatsen. Zo’n kastje is niet alleen handig, maar ook weer een goede plek om je styling ideeën op los te laten. Wij maakten een handige Shop the look ter inspiratie!

>> 7 tips voor een restyling die ook op lange termijn mooi blijft

Een opgeruimd huis

SHOP THE LOOK
1. String lights €29,95
String lights maken elk interieur beter. In de zomer én winter. Hang de lampjes aan het plafond, dit staat super gezellig en zo verbloem je meteen de verwarmingsbuis. Slim!

2. Houten hand €8
In de Scandinavische interieurs komen we vaak de houten hand van het merk Hay tegen. Maar dit object kun je voor een veel leuker prijsje kopen in de hobbywinkel!

3. Koord met kleine knijpertjes €3
Deze fotokoorden zijn nooit duur, maar je kunt er natuurlijk ook een zelf maken! Wij houden van de natuurlijke look die het touw met zich meebrengt, maar je kunt ook kiezen voor een strook stof of mooi lint.

4. Kussen van groen fluweel €14,99
Het groen van de planten komt ook terug in het interieur van deze Scandinavische zithoek, namelijk in de kussens op de bank. En dit fluwelen exemplaar is heerlijk zacht!

5. Lichtgrijze bank op pootjes €399
Meubels op pootjes geven de ruimte een zekere luchtigheid. In dit artikel geven we je nog veel meer tips.

6. Wit kastje €69,99

Sisal vloerkleed €29,95 per m2

Om het geheel af te maken zet je een mooie, grote plant op het kastje. Bijvoorbeeld de Monstera, Calathea of Sansevieria.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.kvarteretmakleri.se

Reageer op artikel:
Shop the look: extra opbergruimte in een Scandinavische zithoek
Sluiten