Renée Leeuw
Renée Leeuw Eetkamer januari 22, 2016

Shop the look: eethoek in pasteltinten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Heb je er weleens aan gedacht om verschillende stoelen rond de eettafel te plaatsen? Het mixen en matchen van eetkamerstoelen zorgt voor een speelse look in de eetkamer. Zo kun je kiezen voor stoelen van verschillende materialen of in een ander design, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je bestaande houten stoeltjes in verschillende kleuren verven zodat je toch een vrolijke mix rond de eettafel hebt. Dát laten we in deze shopping. Klik op de link naast het cijfertje om door te gaan naar de webshop en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Houten stoel €54,99
  2. Grijze hanglamp €60,-
  3. Pastelroze spuitverf €8,99
  4. Blauwe spuitverf €8,99
  5. Kanten gordijnen €3,49
  6. Dromenvanger (DIY)

Als je met deze shop the look aan de gang gaat, kun je het besten zorgen voor een neutrale basis. Dus geen gekleurde vloer of drukke tegels op de grond, maar een eenvoudige ondervloer. Op die manier spatten de pasteltinten ervan af!

www.vaningen.se

Reageer op artikel:
Shop the look: eethoek in pasteltinten
Sluiten