Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 2 okt 2015

Shop the look: eclectische mix in de woonkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Kiezen kan soms heel lastig zijn. Zeker als het gaat om de inrichting van je huis. Er zijn nu eenmaal best veel gave stijlen en één kiezen is eigenlijk zonde, toch? Niet zo gek ook dat redelijk wat huizen bestaan uit een eclectische mix aan meubels en accessoires, die niet in een term te vatten zijn. Deze woonkamer is ook een voorbeeld van zo’n mix. We zien hier een moderne tafel, een stoere fauteuil met vintage look, een designbank-bed én knusse kussens om de woonkamer een warme sfeer te geven. Is dit de look die jij zoekt? Kijk dan gauw verder en shop de items!

SHOP THE LOOK

  1. Marmeren bijzettafel €86,99
  2. Bank €579,-
  3. Kussen met ruit €17,95
  4. Kussen met stippen €17,95
  5. Kussen met zwart-witte print €9,95
  6. Kunst voor aan de muur onder de €50,-

Voor een stoere leren fauteuil met zo’n vintage look kun je het best op Marktplaats of in een kringloopwinkel kijken. Die gebruikte uitstraling van het leer is namelijk wat de stoel z’n karakter geeft.

alexanderwhite.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: eclectische mix in de woonkamer
Sluiten