Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 15 jan 2016

Shop the look: de slaapkamer van 2016

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Onlangs lieten we je dé slaapkamertrends voor 2016 zien en nu kwamen we een slaapkamer tegen die bijna helemaal gestyled is volgens die laatste trends. De slaapkamer van 2016 heeft namelijk veel groen, natuurlijke materialen, weinig kleur en iets zachts voor onder de voetjes. Wij gingen op zoek naar een aantal low-budget lookalikes zodat ook jij je slaapkamer volgens de laatste trends kunt stylen. Klik op de link naast het cijfertje en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Licht beige linnen dekbed €99,-
  2. Plaid met patroon €29,99
  3. Kussen met stippen €7,99
  4. Wandlamp €14,95
  5. Kussen met print €4,99
  6. Schapenvacht €9,99
  7. Krukje €14,95

Maak de slaapkamer van 2016 af: bevestig lederen handvaten aan de wand als magazine-houder en hang een bos eucalyptus boven het hoofdeind. De geur van eucalyptus helpt bij het creëren van een rustgevende sfeer en dat is natuurlijk wat je wilt in de slaapkamer: uitrusten. Nouja, grotendeels dan.

Ben je benieuwd naar hoe de rest van dit heerlijke huis vol neutrale tinten er uitziet? Bekijk dan dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: de slaapkamer van 2016
Sluiten