Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 13 mei 2016

Shop the look: de leukste accessoires voor het balkon

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Deze keer laten we ons inspireren door een huis in Zweden. De bewoners wisten de leukste accessoires voor het balkon te verzamelen en zo een fijn plekje te creëren in de buitenlucht. Door een kleed op de vloer te leggen, maak je ook van het balkon een gezellige leefruimte en met veel kussens, plaids en schapenvachten kun je hier een stuk langer zitten – ook als het zonnetje even achter de wolken of gebouwen verdwijnt. Wij gingen op zoek naar lookalike items. Shop ze door op de link naast het cijfertje te klikken!

Bekijk ook: 4x tips voor optimaal genieten van de zon op je balkon

SHOP THE LOOK

  1. Schapenvacht €9,99
  2. Kussen met zomerse print €9,99
  3. Roze bijzettafel €19,-
  4. Draadmeubel als bijzettafel €39,95
  5. Jute vloerkleed €29,99
  6. Grijs plaid €29,99

Naast deze fijne accessoires voor het balkon moeten we ook het groen niet vergeten. Maak bijvoorbeeld een kruidentuin op je balkon, zet een olijfboompje in een mand en zet een aantal kleurrijke planten in potten en rekken.

Benieuwd hoe de rest van dit huis eruitziet? Bekijk het Zweedse appartement hier.

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: de leukste accessoires voor het balkon
Sluiten