Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 13 sep 2015

Shop the look: chique woonkamer

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Natuurlijk willen wij ook dat de zomer eeuwig voortduurt, maar hoe je het ook wendt of keert: buiten is de temperatuur al flink aan het dalen. En ook binnen krijgen we steeds meer de behoefte om een deken om te slaan en een dikke trui aan te trekken. De zomer komt ten einde en het is tijd om de warme plaids tevoorschijn te halen om zo je huis alvast een beetje najaars-proof te maken. Deze chique woonkamer is het ideale voorbeeld van een living die zich klaarmaakt voor een nieuw seizoen. We gingen op zoek naar een aantal low-budget lookalikes zodat ook jij je huis al een klein beetje kan veranderen. Klik op de links naast het cijfertje en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Bijzettafel €27,95
  2. Mosterdgeel kussen €7,99
  3. Kussen met printje €4,99
  4. Kussen zwart wit €7,50
  5. Grijs schapenvacht €9,99
  6. Licht schapenvacht €9,99
  7. Kunstwerk €7,99

En voor wie echt nog geen afscheid van de zomer kan doen, zetten we hier een aantal tips op een rij om dat ontspannen vakantiegevoel te behouden.

www.stadshem.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: chique woonkamer
Sluiten