Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 25 dec 2015

Shop the look: bohemian zithoek

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Een tijdje terug gaven we je een kijkje in het huis van Jonathan en Carley Summers. Zij wonen aan het strand in Florida en wisten van hun huurhuis een heerlijke plek te maken met een zomerse vibe. Wij waren zo geïnspireerd door hun stijl dat we op zoek gingen naar een paar lookalikes om net zo’n fijne bohemian zithoek te creëren. We zetten de low-budget finds hieronder op een rijtje. Klik op de link en shop the look!

SHOP THE LOOK

  1. Rood kelim kussen €12,28
  2. Kelim kussen blauw €12,28
  3. Kelim kussen in bruin en roze €13,93
  4. Kussen met franjes €14,17
  5. Beni Ouarain tapijt €244,62
  6. Kunstschapenvacht €9,99
  7. Macramé plantenhanger €10,-
  8. Authentieke leren poef €74,79

In een bohemian interieur mogen planten eigenlijk niet ontbreken. Je maakt de look dan ook echt af met heel veel planten. Zet bijvoorbeeld een grote plant naast de bank, zet een aantal kleine vetplantjes of cactussen bij elkaar op tafel en hang verder lekker veel weelderige planten in de macramé hangers. Alles wat kleur en een natuurlijke vintage look heeft, past eigenlijk wel in deze bohemian zithoek dus struin lekker Etsy af op zoek naar een aantal unieke items!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shop the look: bohemian zithoek
Sluiten