Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds april 8, 2016

Shop the look: bohemian bed

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Houd jij wel van interieurs met bohemian vibes? Grote kans dat je dan ook je slaapkamer in die sfeer wilt stylen! Wij kwamen een prachtig voorbeeld van een bohemian bed tegen dat gestyled is in lichte tinten met veel natuurlijke materialen. Rondom het bed staan én hangen planten en dat is niet alleen vanwege de looks. Planten hebben namelijk een lucht-zuiverende werking en kunnen je gezondheid op pijl houden. Lees hier meer over de goede werking van planten en tover je interieur om tot een bohemian paradise met deze tips.

SHOP THE LOOK

  1. Macramé wanddecoratie €26,13
  2. Macramé plantenhanger €19,95
  3. Gouden tafellamp €24,99
  4. Blauw kussen met witte kruisjes €6,-
  5. Schapenvacht kussen €29,95
  6. Kussen met azteken print €18,-
  7. Kussen met azteken print €18,-

Ga voor een wit laken en zorg er ook voor dat de muren en het plafond in je slaapkamer wit zijn. Als je dan wat contrast toevoegt met groene planten, houten meubels en natuurlijke materialen, blijft het interieur goed in evenwicht.

De rest van het huis zie je overigens hier.

decoholic.org

Reageer op artikel:
Shop the look: bohemian bed
Sluiten