Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 9 sep 2016

Shop the look: woonkamer met kleuraccenten

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: frisse pasteltinten in combinatie met een stijlvol interieur.

Heb jij de woonkamer in de basis vooral met zwart, wit en grijstinten gestyled? En vind je dat het geheel net iets frisser mag? Breng een paar kleuraccenten toe met simpele accessoires. Zo maak je de woonkamer een stuk interessanter, voeg je meer contrast toe en oogt het geheel net weer even anders. Dat je dit ook heel low-budget kunt oplossen, bewijzen we met deze shop the look.

>> Klik hier om door te gaan naar de complete binnenkijker

1. Ronde spiegel €19,99
Wist je dat ronde vormen een positieve vibe creëren? Reden genoeg om ronde spiegels in de woonkamer te hangen dus!

2. Grijs zig-zag kussen €14,58
Probeer altijd wat contrast toe te voegen aan je woonkamer. Dit doe je met kleuraccenten, maar ook met simpele prints in zwart, wit of grijstinten.

3. Zwart-wit kussen €17,31

4. Blauw kussen €6,-
Voor een woonkamer met kleuraccenten en een speelse look!

5. Plaid €12,50
Wat ons betreft is een woonkamer niet compleet zonder plaid. Dat rijmt, dus dat klopt! Plaids zijn functioneel en zorgen voor gelaagdheid in je interieur.

>> de laagjestrend in je interieur

6. Kussen met denim look €2,-
Voor een subtiele denim look, die overigens weer terug schijnt te komen!

7. Witte bijzettafel €69,95
Houd de basis rustig in neutralen tinten: zwart, wit en grijs. Zo zorg je ervoor dat je met accessoires een grote verandering maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.erikolsson.se

Reageer op artikel:
Shop the look: woonkamer met kleuraccenten
Sluiten