Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 30 sep 2016

Shop the look: woonkamer met een najaarslook

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Maar hoe creëer je die look nou thuis én voor een klein budget? In shop the look zetten wij de low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Deze keer laten we zien hoe je een woonkamer een warme najaarslook geeft. We schreven onlangs al over onze favorieten najaarstrends, maar nu is het tijd voor actie.

1. Bijzettafel klein €59,-
2. Bijzettafel groot €69,-
3. Plakfolie met marmer print €2,- per halve meter
Een echt marmeren tafelblad is natuurlijk niet bepaald low-budget. Maar gelukkig zijn er genoeg manieren om marmer te faken. Beplak een tafelblad met plakfolie voor een marmer look! Hier laten we zien hoe je dat doet.

4. Tafellamp (DIY)
We gaan nog even door met de DIY’s en het plakfolie, want ook de tafellamp kun je heel gemakkelijk zelf maken met.. een wc-rol!

5. Vloerkleed €32,-
Een hoogpolig tapijt zorgt voor een warme aankleding van de zithoek. Bovendien kun je met een vloerkleed de zithoek ‘bij elkaar brengen’ en zo optisch een kamer indelen.

6. Draadlamp €49,95
Door te kiezen voor een draadlamp van metallic geef je het interieur nét even die extra elegante touch! Samen met de kandelaars en de tafellamp met metallic touch vormt dat dan weer een fijn geheel.

7. Kussen met eland €32,48
Voor die Scandinavische look!

Nog een paar tips om deze look compleet te maken: zorg voor een lichte basis. Verf je muren in een lichtgrijze tint en houd zowel het plafond als de vloer licht qua kleur. Zorg voor een paar accessoires met houten accenten, zoals houten lijsten en breng met planten en kussens de kleur groen terug.

Klik hier om de rest van het interieur te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.stadshem.se

Reageer op artikel:
Shop the look: woonkamer met een najaarslook
Sluiten