Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 6 november 2016

Shop the look: stoere werkplek in de kinderkamer

Onlangs gingen wij op bezoek bij Anita en maakten we deze fijne binnenkijker. We zijn groot fan van haar compleet witte interieur, maar vielen vooral voor de fantastische kinderkamers. Één van de kinderkamers heeft een stoere werkplek met goede accessoires. We maakten een handige Shop the look!

>> Inspiratieboost: de leukste bureaus voor kinderen

SHOP THE LOOK
1. Krijtbord met houten lijst €44,95
Een krijtbord daagt kinderen uit om hun creativiteit te uiten. Dit exemplaar is lekker groot en zo een echte eye catcher in de ruimte. Check deze inspiratieboost voor nog meer creatieve voorbeelden!

2. Metalen ster €24,95

3. Industriële lamp €39,99
Waarom een kleine bureaulamp kopen als je ook kunt uitpakken met een groter exemplaar? Deze lamp geeft het hoekje een industriële look.

4. Houten kistje €14,99
Een simpel houten kistje is goed genoeg om de stoere werkplek lekker opgeruimd te houden. Daarnaast breekt het kistje de witte muur en zorgt zo voor een leuk schouwspel.

5. Stoer bureau
Tegen zo’n fijne klaptafel moet je echt per toeval tegenkomen. Houd Marktplaats en tweedehands winkels goed in de gaten, of ga een een dagje naar de IJhallen of een andere markt.

6. Zwarte stoel €24,99

7. Katoenen kleed met patroon €19,99
Dit kleed past perfect bij de witte vloer. De vloer krijgt zo toch wat warmte en de print zorgt ook voor een speelse uitstraling.

Bekijk ook: 9x vloerkleden voor in de kinderkamer

Fotografie door Iris Duvekot voor Roomed

Reageer op artikel:
Shop the look: stoere werkplek in de kinderkamer
Sluiten