Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 8 jul 2016

Shop the look: stijlvolle zithoek met low-budget kunst

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs.

Wil je een stijlvolle zithoek creëren met neutrale tinten? En wil je niet al teveel geld uitgeven? Dan zit je bij deze shop the look wel goed. Het kleurenpalet dat hier gebruikt is, bevat veel grijstinten. En nu zou je misschien denken dat zo’n palet saai is, maar door grijs af te wisselen met wit en zwarte details creëer je al gauw contrast voor een interessante look. Zet een aantal groene planten in de ruimte en je hebt meteen een levendige sfeer. Hier is de boom, genaamd pachira, dé sfeermaker en zorgt de decoratieve ladder voor een extra touch. Wat we ook leren van deze ruimte is dat kunst helemaal niet duur hoeft te zijn. Shop de items door op de links hieronder te klikken!

1. Rond bijzettafeltje €24,95
Door bijzettafeltjes van verschillende materialen, vormen en hoogtes bij elkaar te zetten, creëer je een nonchalante én stijlvolle look.

2. Bijzettafel met marmeren blad €59,99
Marmer heeft altijd een luxe uitstraling, ook als het geen écht marmer is!

3. Zwarte Eames look-a-like €69,-
Een echte Eames is behoorlijk prijzig, maar gelukkig zijn er ook genoeg knock-offs. Door een stoel aan de wandzijde tegenover de bank te zetten breidt je de zithoek uit en houd je toch een open opstelling.

4. Vloerkleed met print €69,95
In dit huis is zowel de zithoek als de eethoek in één ruimte. Met een vloerkleed kun je onderscheid maken tussen deze twee hoeken en creëer je gelijk een knusse sfeer.

5. Poster met insectenprint €5,87
Kunst hoeft niet duur te zijn. Ga op zoek naar leuke illustraties en print die uit. Hang ze op met washi tape of simpele clips die je met een klein spijkertje in de muur bevestigt.

6. Grijzen paper bag €7,21
Deze paper bag is gemaakt van wasbaar papier. Gebruik ‘m als opberger of zet er een plant in, zoals hier is gedaan.

7. Ladder €58,99
Zet een ladder tegen de muur ter decoratie en hang er een aantal magazines aan. Je kunt hier ook andere accessoires aan hangen natuurlijk!

Benieuwd hoe de rest van dit huis eruitziet? Check het hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.bosthlm.se

Reageer op artikel:
Shop the look: stijlvolle zithoek met low-budget kunst
Sluiten