Renée Leeuw
Renée Leeuw Woonkamer 4 sep 2016

Shop the look: slaapkamer met vogeltjesbehang

Wij verlekkeren je hier op Roomed dagelijks met de mooiste binnenkijkers en gave interieurs in verschillende stijlen. Die interieurs zijn vaak zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis. Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Deze week: frisse pasteltinten in combinatie met een stijlvol interieur.

In de slaapkamer ben je gauw geneigd om te kiezen voor weinig prints. Het is immers een plek om tot rust te komen en vaak gaat dat beter in een ruimte met neutrale tinten en weinig drukke patronen. Toch worden wij wel heel blij van het vogeltjesbehang in deze slaapkamer. Juist omdat het echt de sfeer bepaalt en die sfeer is toch bést rustgevend. Dat komt doordat het interieur verder vrij eenvoudig is en het kleurenpalet niet al te uitgebreid.

Wil jij net zo’n fijne look in de slaapkamer? Wij gingen op zoek naar low-budget look-a-likes zodat ook jij deze stijl kunt kopiëren.

Klik hier om de rest van het huis te bekijken.

1. Kussen met stippen €29,95
Er zijn een paar prints die altijd goed zijn. Dat zijn strepen en stippen. Het fijne aan deze prints is dat je ze heel gemakkelijk met andere prints kunt combineren.

2. Linnen dekbedset €99,-
Linnen is nu eenmaal een duur materiaal, maar het fijne is wel dat deze stof kwalitatief goed is en daarnaast ook super tijdloos. We hebben toch een ‘budget’ variant gevonden, die lang meegaat!

3. Roze kussenhoes €5,-
Zacht roze en grijstinten gaan heel goed samen. Kijk maar even naar deze colorboost.

4. Plaid €49,99
Maak je bed op ‘in lagen’ voor meer contrast en een stijlvolle look. Dat doe je met verschillende kussens, maar ook met een extra plaid.

5. Macramé wanddecoratie €18,20
Een unieke en persoonlijke sfeer creëer je veelal met kunst. Een macramé hanger (zelf gemaakt of goed gekocht) is voegt daar ook iets aan toe!

6. Behang met vogeltjes print €14,95
Behang is alles behalve ouderwets. Onlangs lieten we al zien dat bloemetjesbehang weer helemaal terug is van weggeweest, maar we kunnen het vogeltjesbehang daar dus ook aan toevoegen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
Shop the look: slaapkamer met vogeltjesbehang
Sluiten